gyulaidinopark.hu / Referenciák

Góg Péterné

Szép idő esetén, kitűnő program családok számára. Hatalmas, látványos, óriás Dinók láthatóak.
Ajánlom a Gyula környéki lakosok számára, és az ide látogató turistáknak.
A gyermekek nagyon élvezték a látványt.

Piknikezőhely
A bejárat mellett, játszótérrel együtt elhelyezett padok alkalmasak a hozott élelmiszerek, üdítők elfogyasztására. Büfé nincs!

Akos Babecz

Alapvetően igényesek a kiállított dínók és jó ez a bokros, fás, burjánzó környezet a hangulat megteremtéséhez. Összességében tetszett minden.. felnőttként is és a gyerekeknek is.
Egy dolog, ami nagyon nem: az útvonal tele van a földből kiálló gyökerekkel és tuskókkal. Bukdácsoltunk, a gyerekek estek keltek. Ez így sérülésveszélyes. A tulajdonosnak nagyobb figyelmet kellene erre fordítani és megtisztíttatni az útvonalat ezektől.

Richard Miklos

Elèg èlethű, mozgó dínók.
Èrdemes megnèzni.

Péter Krisztián Nagy

Nagyon szuper hely, megéri az árát, szuper "élő" dínók is, és sok játék akár felnőttek számára is, és benne az árban minden. Csak ajánlani tudom!

Zsigmond Ugrai

Ötletes hely. A gyerekek imàdták.

Ilona Szombat

Nagyon klassz ez a dínópark. Élethű; mozgó, hangot adó dínók láthatóak. Az erdőben kialakított ösvényen jól megközelíthető az összes állat.
A gyerekek számára számos játszási lehetőség található a park területén, mint például óriás sakk, ugrálóvár; kosárlabda, ping pong; vizi dodgem, egyéb játékok.
Garantált a kellemes időtöltés és szórakozási lehetőség.

Hajnalka Hunyadi

Köszönjük szépen! Kedves személyzet és nagyon kellemes környezet! Sok-sok csodadinó! Nagyon élveztük!

Dominika Hursan

Nagyon szuper a gyerekek számára.Jövünk máskor is!

Angéla Strifler

Hétköznap voltunk, szinte senki nem volt ott rajtunk kívül így élvezhettük az egészet szépen a saját tempónkban. ( hétvégén állítólag 500 an is megfordulnak a helyen) Nekünk tetszett, a dinók ugyan nem méret aranyosak de hangot adnak és mozognak is kicsit. ( sokkal jobban tetszett a 4 évesemnek kint a Veszprémi park) mindenki úgy készüljön aki megy h erdős részen van a talaj hepehupás, néhol a kivágott fa tönkje kiáll, eső után csúszhat a föld. A nyitó attrakció kicsit félelmetes így ha a megijedne tőle a csemete a kezelő ki tudja kapcsolni a hangot és a mozgást is, hogy vegig tudjatok menni a parkon. Ha elolvasunk minden táblát ,jól megnezzük a dinokat cirka 70 perc a program.

Borka Imre

Játszótér: A gyermekem nagyon jól érezte magát

Zsuzsa Czeglédiné Kis

Nagyon klassz. Élethű dinoszauruszok. Sok játék. Kisgyerekes családoknak klassz hely.

Roland Székely

Jól éreztük magunkat, realisztikusak a dinók. Meg éri ide el jönni

Vki Vki88

Nagyon jól éreztük magunkat , szép lett , a dinok nagyon élethűek

István Gyöngyösi

Nagyon szuper hely jól éreztük magunkat.

Sándor István Benczur

Jo kis kikapcsolodás.De azért kicsit pénz lehuzas hogy 2évesig ingyenes,aztan meg teljes áru.Az ugrálovarat tehették volna valami árnyékos helyre,meg a dino ösvényen ki lehetett volna jobban szedni a kis tuskokat.Amugy élethű dinok,hangot adnak ki.Hiányoltam valami ihato viz lelöt vagy valami kis bűfé,persze nem horror áron mint a belépö.
Játszótér
Az ugrálovár kinn a tűző napon,igy minden majdhogy nem forro.Nem igaz nem lehetett volna valami arnyékos helyre tenni.pl a bejáratol jobbra be a fak közé

Mosdók
Igényesen kialakitott,tiszta hely.

Balàzs Neuprand

Nagyon jó élmény erdei körülmények közt látni ezeket az élethű, hangot adó dínókat.

Szabo Agota

Szuper hely mindenkinek szívből ajánlom. A dinók hangot is adnak ki, van ugráló vár, és vizidodgem is.

Steve Simon

Szuper program a gyerekekkel. A dinok nagyon elethuek. A park teruleten vannak gyerek jatekok, amik a belepovel hasznalhatoak.

Krisztina Miklósné Fodor

Èlethù dînók sokasàga!

Ildikó Kupai

Szuper kis hely ajánlom.